Skip to main content

Deze week komt er een nieuwe song van Leroy en DeWitten uit: Mijn meisje lacht. Het is al weer de 8e single op rij !

Eind maart is de clip opgenomen in Huis Verwolde in Laren. Op deze prachtige locatie werden we allen hartelijk ontvangen door Jacob van Halen, die de hele dag als huismeester voor ons klaar stond. Wij bedanken het management hiervoor!

De nieuwe single Mijn Meisje Lacht doet het als opvolger van Voor Altijd ook weer zeer goed. Het wordt nu 24 per week op TV Orange gedraaid en verschijnt inmiddels in verschillende hitlijsten. De reacties op Facebook zijn fantastisch. We zijn hier trots op. De Nederlandstalige versie Voor Altijd van de grote Demis Roussos hit “Forever and Ever” kwam tot plaats 15 in de Oranje Top 30. Dus het is spannend wat Mijn Meisje Lacht de komende weken gaat doen!