Skip to main content

Ondertussen is het alweer 2020, en bevinden we ons in moeilijke tijden. Overal in de wereld hebben we te maken gekregen met het Corona virus, dat ons welzijn en onze gezondheid op een heel indrukwekkende en soms dramatische wijze beïnvloed.

En toch gaat het leven verder, ook bij ons. Onwillekeurig denken we aan onze mooie herinneringen, aan andere, vervlogen tijden. Soms met plezier, soms met weemoed. “Veel Beleefd” is toevallig een liedje, dat daar goed bij past. Het staat al op het album “Veel Beleefd”, maar is nu op single uitgebracht. En met een mooie clip in zwart/wit er bij. We hopen, dat onze fans er van kunnen genieten.

Hieronder een paar foto’s. Of luister en bekijk de clip. Veel kijk- en luister plezier! 

De muziekopnames hebben weer plaats gevonden met George Konings en zijn Sound Vision Studio. De videoclip is weer prachtig geschoten door cameraman Vincent Bodt  m.m.v. het Eye voor de oude beelden. De foto van de hoes voor onze nieuwe single is door fotograaf Stephan Schipper gemaakt. Fantastisch werk door allen geleverd! Hartelijk dank daarvoor.