Skip to main content

Deze week is de volgende single van Leroy en DeWitten uitgebracht: Mooie Dag. Na een aantal dagen van muziek opnames in de Sound Vision Studio van George Konings in Arnhem volgt het mixen van dit zomerse liefdesliedje in de bekende DeWitten sound. En dan is het weer zover, ook een clip opnemen, want dat vinden de fans belangrijk. Dus met Vincent Bodt weer aan het werk. Ontzettend leuk om te doen.

Ook leuk: de single is bijzonder goed ontvangen! Het liedje is “De TROETELAAR” van het programma Delfsblauw, en ook zijn de heren live te gast bij Eric van de Berg van het programma “Gelderland Muziekland” van OMROEP GLD. Verder ook positieve geluiden van “De Sterrenparade”, een hitlijst van RTV Oost.

Hier een paar foto’s van de clip opnames. Dank aan George Konings en Vincent Bodt!