montage van de clip tijdens clip opnames bekijken van de clip

 

 

Inmiddels is de single "Weer Gelukkig Zijn" klaar. Wat een mijlpaal, zeg! Na al die tijd repeteren en opnemen heb je ineens een echte CD in je handen. Je kunt hem natuurlijk ook downloaden via i-Tunes, legal download of spotify. Daar zijn we best trots op.

Ondertussen hebben we ook hard gewerkt om nieuws en foto's op facebook te zetten, want je wilt je fans graag tegemoetkomen om van alles over de artiesten te weten te komen. Wat kan je daar vinden? Wéér de videoclip natuurlijk, en dan mooie foto's van de muziek opnames in de studio, en tenslotte foto's van DeWitten voor de single en het album. We zouden het geweldig vinden om daar jullie reacties te lezen.

Op 21 juni - de eerste dag van de zomer - komt het eerste album van DeWitten uit. Het heet naar de gelijknamige single "Weer Gelukkig Zijn". Het is ook op i-Tunes en spotify gezet. Er staan wel 15 liedjes op. Sandra, bedankt voor die mooie foto's op de CD en het bijbehorende boekje met songteksten, het ziet er heel gaaf uit.

 

 

Album

 

Maandenlang hebben DeWitten thuis kritisch geoefend om alle partijen goed in te studeren.
Dat is nog een hele klus, want het repertoire bestaat wel uit meer dan 20 liedjes.
Maar muziek maken zit de heren in het bloed, ze vinden het geweldig leuk om dat samen te doen. Al kost het soms wel wat hoofdbrekens om de verschillende agenda's op één lijn te krijgen, want ieder heeft het druk met zijn eigen werk.

En dan is het eindelijk zover, óp naar de studio "Sound Vision Studios" in Arnhem om het repertoire te spelen, en dan de muziek extra goed te laten klinken natuurlijk. De sfeer daar is geweldig. Het klikte meteen met de producer George Konings, die een bijzonder professionele aanpak heeft en heel kundig DeWitten "dirigeerde". En als je in zo'n gave omgeving jouw relaxte sfeer muziek kunt spelen, en alles kunt geven, dat is echt geweldig om te doen. George, bedankt voor je muzikale input (zang en basgitaar) en Florian voor het drumwerk. Het klinkt precies zoals wij het bedoeld hebben!

Nelis tijdens studio opnames

Jan en Dirkjan in de studio

Achter het mengpaneel

Het songboek en de microfoon

Af en aan...

 

 

 

logo de witten