montage van de clip tijdens clip opnames bekijken van de clip

 

 

Op zaterdag 20 juli reden DeWitten naar Den Haag voor een optreden en een interview bij Rob van Hoogenhuizen in het programma ”Ik-hou-van-Holland“. Spannend, want ze speelden nu voor het eerst live in een radio programma. Maar zenuwachtig? Nee hoor, er heerste een gezellige sfeer, en als je er samen voor gaat, dan komt het altijd goed.

En gelukkig ging ’t goed. Dat hebben DeWitten ook te danken aan de professionele technici in de studio. En aan de bijzonder aardige presentator en interviewer Rob, bedankt mannen!  En na afloop natuurlijk allemaal even samen op de foto.

 

Live optreden bij RTV West

 

Op faceboek kan je meer foto's van dit optreden bekijken.

 

 

In april was het dan eindelijk zover. De opnames voor de clip van de single "Weer Gelukkig Zijn" werden gestart.
Van tevoren hadden Dirkjan en Niels een draaiboek in elkaar gezet, zodat het duidelijk was welke videobeelden er opgenomen zouden gaan worden. Want de clip moet natuurlijk bij de tekst van de muziek passen. Maar hoe doe je dat het beste? Met welke beelden kan je de kijker dan laten zien wat je bedoelt? Tja, daar komt heel veel vakmanschap bij kijken.

Eindelijk werden de opnames op een bepaalde zaterdag in april gestart. Allerlei shots van DeWitten natuurlijk, thuis, onderweg en in de studio. Close-ups van bepaalde momenten, maar de meeste opnames betroffen natuurlijk het uitvoeren van het liedje. Zonder de slappe lach te krijgen natuurlijk.

Daarna volgt nog een ingewikkeld proces, namelijk het monteren van de juiste beelden achter elkaar. Er moet wel een geheel qua beeld en muziek ontstaan.

En nu de clip af is, kunnen we niet anders zeggen, dan dat het resultaat prima gelukt is! Dankjewel Niels voor je bijzondere bijdrage!

Daar zijn we best trots op!

 

 

 

Home | Nieuws | Tekst & Muziek | Media | Agenda | Contact

Nelis tijdens studio opnames

Jan en Dirkjan in de studio

Achter het mengpaneel

Het songboek en de microfoon

Af en aan...

 

 

 

logo de witten